De opdracht maakt deel uit van het masterproject 'Chauffeur gaat Digitaal' van TNT Post Pakketservice.

Het project betreft het tracken en tracen van alle postpakketten gedurende het afleverproces vanuit alle 37 distributievestigingen in Nederland, vanaf het laden in de auto tot aan de afgifte aan de deur, inclusief de digitale verzendbewijzen bij aflevering ('proof-of-delivery').

De implementatie liep van november 2008 tot en met juli 2009; momenteel wordt binnen alle 37 distributievestigingen met de nieuwe oplossing gewerkt. Alle 2.500 pakketbezorgers van TNT Post Pakketservice maken voor aflevering en registratie van postpakketten bij bedrijven en consumenten gebruik van Motorola MC70 handterminals.

Per dag worden 400.000 postpakketten verwerkt en dankzij de invoer van de handterminal wordt de aflevering digitaal en real-time geregistreerd.

De opdracht maakt deel uit van het masterproject 'Chauffeur gaat Digitaal' van TNT Post Pakketservice. Het project betreft het tracken en tracen van alle postpakketten gedurende het afleverproces vanuit alle 37 distributievestigingen in Nederland, vanaf het laden in de auto tot aan de afgifte aan de deur, inclusief de digitale verzendbewijzen bij aflevering ('proof-of-delivery'). De implementatie liep van november 2008 tot en met juli 2009; momenteel wordt binnen alle 37 distributievestigingen met de nieuwe oplossing gewerkt. Alle 2.500 pakketbezorgers van TNT Post Pakketservice maken voor aflevering en registratie van postpakketten bij bedrijven en consumenten gebruik van Motorola MC70 handterminals. Per dag worden 400.000 postpakketten verwerkt en dankzij de invoer van de handterminal wordt de aflevering digitaal en real-time geregistreerd.