Zetes heeft de implementatie afgerond van een turnkey Print & Apply oplossing voor Sun Chemical, wereldwijd de belangrijkste producent van inkt en kleuren voor printers .

Deze oplossing optimaliseert de etikettering van vaten met afgewerkt product en van dozen met inkten en lakken.

Direct na de Europese uitrol van SAP zocht Sun Chemical een technologische partner voor de productiefaciliteit in Badalona (Barcelona, Spanje).

Deze partner moest in staat zijn een nieuwe oplossing te implementeren die geïntegreerd kon worden in het nieuwe ERP-systeem. Zetes kreeg de opdracht voor de consultancy, ontwikkeling en implementatie van de oplossing.

Zetes zal Sun Chemical tevens verbruiksgoederen leveren en het onderhoud van de geïnstalleerde systemen verzorgen, zodat het systeem zonder onderbrekingen automatisch kan blijven functioneren..

Zetes heeft de implementatie afgerond van een turnkey Print & Apply oplossing voor Sun Chemical, wereldwijd de belangrijkste producent van inkt en kleuren voor printers . Deze oplossing optimaliseert de etikettering van vaten met afgewerkt product en van dozen met inkten en lakken. Direct na de Europese uitrol van SAP zocht Sun Chemical een technologische partner voor de productiefaciliteit in Badalona (Barcelona, Spanje). Deze partner moest in staat zijn een nieuwe oplossing te implementeren die geïntegreerd kon worden in het nieuwe ERP-systeem. Zetes kreeg de opdracht voor de consultancy, ontwikkeling en implementatie van de oplossing. Zetes zal Sun Chemical tevens verbruiksgoederen leveren en het onderhoud van de geïnstalleerde systemen verzorgen, zodat het systeem zonder onderbrekingen automatisch kan blijven functioneren..