Begin 2009 nam Zetes de Print & Apply (P&A) activiteiten van Bopack Systems over waardoor een 30-tal medewerkers de Belgische en Nederlandse teams van Zetes kwamen versterken.

De overname paste in het kader van de Print & Apply activiteiten van Zetes, dat deze oplossingen in Europa nog beter beschikbaar wil maken. In 2006 en 2007 nam Zetes al Powersys en MD over, twee Spaanse bedrijven die binnen hetzelfde domein actief zijn.

Dit leidde tot het ontstaan van het initiële Zetes P&A Competence Center. De commerciële activiteiten en de supportactiviteiten met betrekking tot de P&A hardware en supplies worden geïntegreerd binnen de structuren van Zetes België en Zetes Nederland.

Het ontwerp, de productie en installatie van Print & Apply machines en etiketteersystemen vallen dan weer onder de gloednieuwe afdeling van het Zetes P&A Competence Center te Wommelgem.

Begin 2009 nam Zetes de Print & Apply (P&A) activiteiten van Bopack Systems over waardoor een 30-tal medewerkers de Belgische en Nederlandse teams van Zetes kwamen versterken. De overname paste in het kader van de Print & Apply activiteiten van Zetes, dat deze oplossingen in Europa nog beter beschikbaar wil maken. In 2006 en 2007 nam Zetes al Powersys en MD over, twee Spaanse bedrijven die binnen hetzelfde domein actief zijn.Dit leidde tot het ontstaan van het initiële Zetes P&A Competence Center. De commerciële activiteiten en de supportactiviteiten met betrekking tot de P&A hardware en supplies worden geïntegreerd binnen de structuren van Zetes België en Zetes Nederland. Het ontwerp, de productie en installatie van Print & Apply machines en etiketteersystemen vallen dan weer onder de gloednieuwe afdeling van het Zetes P&A Competence Center te Wommelgem.