De groei van de Goods ID activiteit van het eerste halfjaar zet zich verder. Deze groei wordt nog steeds ondersteund door klanten uit de retail, de farmaceutische sector en de postdiensten.

In de sector van de retail gaat het voornamelijk over het beantwoorden op de noden van efficiëntie in de supply chain. In de farmaceutische sector is het de nieuwe regelgeving van serialisatie van medicijnen die de groeipool vormt (etikettering op de productielijnen).

De toepassingen geleverd aan de postdiensten vervullen de groeiende behoeften voor traceerbaarheid en bewijs van levering ("proof of delivery"). De Goods ID divisie zal een hogere omzet en EBITDA genereren dan in 2009.

De Groep Zetes heeft vertrouwen in het bereiken van een recordjaar in 2010 met een omzetdoelstelling van € 190 miljoen en een EBITDA van € 17 miljoen.

De groei van de Goods ID activiteit van het eerste halfjaar zet zich verder. Deze groei wordt nog steeds ondersteund door klanten uit de retail, de farmaceutische sector en de postdiensten. In de sector van de retail gaat het voornamelijk over het beantwoorden op de noden van efficiëntie in de supply chain. In de farmaceutische sector is het de nieuwe regelgeving van serialisatie van medicijnen die de groeipool vormt (etikettering op de productielijnen). De toepassingen geleverd aan de postdiensten vervullen de groeiende behoeften voor traceerbaarheid en bewijs van levering ("proof of delivery"). De Goods ID divisie zal een hogere omzet en EBITDA genereren dan in 2009. De Groep Zetes heeft vertrouwen in het bereiken van een recordjaar in 2010 met een omzetdoelstelling van € 190 miljoen en een EBITDA van € 17 miljoen.