De logistieke operator beschikt nu over een systeem voor de etikettering en controle van zijn verzendingen op basis van de Print & Apply�oplossing van Zetes.

De oplossing voor Katoen Natie, een bedrijf gespecialiseerd in logistiek voor de petrochemische sector, verbruiksgoederen, industrie en havenexploitatie, werd geïmplementeerd in het logistieke centrum in Azuqueca de Henares, dat een oppervlakte van 3.000 m² bestrijkt en wordt gebruikt voor een bedrijf in de audiovisuele sector. Elke dag verstuurt het centrum duizenden dvd's.

De logistieke operator beschikt nu over een systeem voor de etikettering en controle van zijn verzendingen op basis van de Print & Applyâ€?oplossing van Zetes.De oplossing voor Katoen Natie, een bedrijf gespecialiseerd in logistiek voor de petrochemische sector, verbruiksgoederen, industrie en havenexploitatie, werd geïmplementeerd in het logistieke centrum in Azuqueca de Henares, dat een oppervlakte van 3.000 m² bestrijkt en wordt gebruikt voor een bedrijf in de audiovisuele sector. Elke dag verstuurt het centrum duizenden dvd's.