Elk jaar zullen ongeveer 800.000 documenten worden geproduceerd, gepersonaliseerd en gedistribueerd. Dit nieuwe contract heeft een looptijd van 5 jaar. De eerste rijbewijzen zullen worden afgegeven vanaf februari 2013.

Veiligheid en continue dienstverlening aan de burgers: absolute prioriteiten

De eisen van de FOD Mobiliteit op het vlak van de veiligheid en de servicecontinuïteit waren buitengewoon streng. 'We hebben ons voor dit project goed kunnen positioneren dankzij onze ervaring op het vlak van beveiliging van productiesites voor identiteitsbewijzen en op dat van servicecontinuïteit, onder meer in België, Israël en Côte d'Ivoire, vertelt Ronny Depoortere, Senior VP van Zetes PASS (Personal Authentication & Security Services). Zetes is overigens houder van het ISO 27001-certificaat voor het beveiligde beheer van informaticasystemen. Het zal de te personaliseren kaarten van polycarbonaat zelf produceren.

Elk jaar zullen ongeveer 800.000 documenten worden geproduceerd, gepersonaliseerd en gedistribueerd. Dit nieuwe contract heeft een looptijd van 5 jaar. De eerste rijbewijzen zullen worden afgegeven vanaf februari 2013.Veiligheid en continue dienstverlening aan de burgers: absolute prioriteiten De eisen van de FOD Mobiliteit op het vlak van de veiligheid en de servicecontinuïteit waren buitengewoon streng. 'We hebben ons voor dit project goed kunnen positioneren dankzij onze ervaring op het vlak van beveiliging van productiesites voor identiteitsbewijzen en op dat van servicecontinuïteit, onder meer in België, Israël en Côte d'Ivoire, vertelt Ronny Depoortere, Senior VP van Zetes PASS (Personal Authentication & Security Services). Zetes is overigens houder van het ISO 27001-certificaat voor het beveiligde beheer van informaticasystemen. Het zal de te personaliseren kaarten van polycarbonaat zelf produceren.