ZetesAthena helpt retailers om de typische in-storeactiviteiten efficiënt- en centraal te beheren dankzij de cloudgebaseerde benadering.

Vooral voor bedrijven die lokaal of internationaal meerdere winkels beheren, biedt deze benadering belangrijke voordelen op het vlak van efficiëntie, transparantie en (vereiste) investeringen.

Het is voor elke retailer belangrijk om de nauwkeurigheid van de inventaris en de voorraad te optimaliseren, voorraadonderbrekingen te vermijden, de bestellingen en retouren van klanten efficient te behandelen.

De implementatie van een in-storeoplossing die retailers helpt de gewenste doelstellingen te bereiken, vereist, bij meerdere winkels/filialen, meestal grote investeringen in de IT-infrastructuur voor lokale winkels.

Dat geldt op twee niveaus: er is een aanzienlijke kapitaalinvestering nodig, maar ook het onderhoud van het lokale systeem kost veel geld.

Met ZetesAthena kunnen de retailers de in-storeactiviteiten stroomlijnen en ze tegelijk eenvoudig beheren via de centrale IT-afdeling.

ZetesAthena helpt retailers om de typische in-storeactiviteiten efficiënt- en centraal te beheren dankzij de cloudgebaseerde benadering. Vooral voor bedrijven die lokaal of internationaal meerdere winkels beheren, biedt deze benadering belangrijke voordelen op het vlak van efficiëntie, transparantie en (vereiste) investeringen. Het is voor elke retailer belangrijk om de nauwkeurigheid van de inventaris en de voorraad te optimaliseren, voorraadonderbrekingen te vermijden, de bestellingen en retouren van klanten efficient te behandelen. De implementatie van een in-storeoplossing die retailers helpt de gewenste doelstellingen te bereiken, vereist, bij meerdere winkels/filialen, meestal grote investeringen in de IT-infrastructuur voor lokale winkels. Dat geldt op twee niveaus: er is een aanzienlijke kapitaalinvestering nodig, maar ook het onderhoud van het lokale systeem kost veel geld. Met ZetesAthena kunnen de retailers de in-storeactiviteiten stroomlijnen en ze tegelijk eenvoudig beheren via de centrale IT-afdeling.