Het project omvat het ontwerp, de implementatie en de support van een draadloze infrastructuur met mobiele apparatuur en heeft een waarde van meer dan £ 1,5 miljoen.

Het project is een belangrijk onderdeel van Morrissons' continue investeringen ter verbetering van de IT capaciteiten in de totale organisatie.

Het draadloze netwerk zal de nauwkeurigheid en automatisering van de huidige, hoofdzakelijk op papier gebaseerde processen en IT systemen verhogen en zo de weg vrijmaken voor operationele verbeteringen in de toekomst.

Het project omvat het ontwerp, de implementatie en de support van een draadloze infrastructuur met mobiele apparatuur en heeft een waarde van meer dan £ 1,5 miljoen. Het project is een belangrijk onderdeel van Morrissons' continue investeringen ter verbetering van de IT capaciteiten in de totale organisatie. Het draadloze netwerk zal de nauwkeurigheid en automatisering van de huidige, hoofdzakelijk op papier gebaseerde processen en IT systemen verhogen en zo de weg vrijmaken voor operationele verbeteringen in de toekomst.