Zetes voldeed reeds aan de ISO 27001-norm voor zijn productiesite van beveiligde documenten en aan de ISO 9001-norm wat betreft het kwaliteitsmanagementsysteem van zijn organisatie.

Voortaan is het ook ISO 14001-gecertificeerd. Met deze internationale standaard wordt de impact van de industriële activiteit van ondernemingen op het milieu gemeten.

De certificatie is het resultaat van een consequent respect voor het milieu en de beslissing van de directie om op basis hiervan een systeem van milieumanagement op te starten ondanks de relatief kleine ecologische voetafdruk van de onderneming.

Zetes voldeed reeds aan de ISO 27001-norm voor zijn productiesite van beveiligde documenten en aan de ISO 9001-norm wat betreft het kwaliteitsmanagementsysteem van zijn organisatie. Voortaan is het ook ISO 14001-gecertificeerd. Met deze internationale standaard wordt de impact van de industriële activiteit van ondernemingen op het milieu gemeten. De certificatie is het resultaat van een consequent respect voor het milieu en de beslissing van de directie om op basis hiervan een systeem van milieumanagement op te starten ondanks de relatief kleine ecologische voetafdruk van de onderneming.