De nieuwe overeenkomst zorgt voor een vervolg op het project rond de registratie van de ambtenaren.

Met de oplossing van Zetes wordt een nieuwe database met biometrische en biografische gegevens van het militaire personeel aangemaakt die een beter Human Resources management mogelijk zal maken.

De oplossing wordt onmiddellijk geïmplementeerd binnen de administratieve diensten van het Ministerie van Defensie en het leger.

De grootschalige operatie over het volledige nationale grondgebied beoogt de registratie van 28.000 manschappen in dienst bij het Ministerie van Defensie en oud-strijders, hoofdzakelijk leden van de Generale Staf en de Forces de défense nationale die worden ingezet op het terrein.

Het project wordt tevens van dichtbij opgevolgd door het Ministerie van Financiën en Economie.

De nieuwe overeenkomst zorgt voor een vervolg op het project rond de registratie van de ambtenaren. Met de oplossing van Zetes wordt een nieuwe database met biometrische en biografische gegevens van het militaire personeel aangemaakt die een beter Human Resources management mogelijk zal maken. De oplossing wordt onmiddellijk geïmplementeerd binnen de administratieve diensten van het Ministerie van Defensie en het leger.De grootschalige operatie over het volledige nationale grondgebied beoogt de registratie van 28.000 manschappen in dienst bij het Ministerie van Defensie en oud-strijders, hoofdzakelijk leden van de Generale Staf en de Forces de défense nationale die worden ingezet op het terrein.Het project wordt tevens van dichtbij opgevolgd door het Ministerie van Financiën en Economie.