Een oplossing voor de uitgifte van visa die uniek is in de wereld. De Ivoriaanse biometrische visa en het onderliggende uitgiftesysteem kennen op dit moment hun gelijke niet.

De geleverde oplossing is een compleet (live) registratie- en productiesysteem. De biografische en biometrische informatie (vingerafdrukken en foto) wordt plaatselijk in de ambassade of het consulaat verzameld.

De gegevens worden vervolgens versleuteld en naar Abidjan verstuurd. Daar wordt met AFIS (Automated Fingerprint Identification System) gecontroleerd of de verzoeker een visum voor Côte d'Ivoire mag krijgen.

Als dat inderdaad het geval is, mag de registratiepost die het verzoek heeft verstuurd, het document afdrukken en afleveren. Aan de Ivoriaanse grens worden de vingerafdrukken van de houder van het visum vergeleken met de vingerafdrukken die op het document geregistreerd zijn.

Een oplossing voor de uitgifte van visa die uniek is in de wereld. De Ivoriaanse biometrische visa en het onderliggende uitgiftesysteem kennen op dit moment hun gelijke niet. De geleverde oplossing is een compleet (live) registratie- en productiesysteem. De biografische en biometrische informatie (vingerafdrukken en foto) wordt plaatselijk in de ambassade of het consulaat verzameld. De gegevens worden vervolgens versleuteld en naar Abidjan verstuurd. Daar wordt met AFIS (Automated Fingerprint Identification System) gecontroleerd of de verzoeker een visum voor Côte d'Ivoire mag krijgen. Als dat inderdaad het geval is, mag de registratiepost die het verzoek heeft verstuurd, het document afdrukken en afleveren. Aan de Ivoriaanse grens worden de vingerafdrukken van de houder van het visum vergeleken met de vingerafdrukken die op het document geregistreerd zijn.