Het contract, dat op 1 mei 2014 in werking treedt, heeft een duur

De komende 5 jaar zal de Zetes Groep de personalisering en verdeling van elektronische paspoorten voor Belgische burgers verzorgen.

Gemalto, wereldleider op het vlak van digitale beveiliging, zal zijn Sealys gamma van hoogbeveiligde ePassport boekjes, ingebed in de laatste generatie ICAO software, leveren.

Zetes maakt voor de personalisering gebruik van beproefde processen, gehanteerd in gelijkaardige projecten, en van een beveiligde IT infrastructuur.

De groep is bovendien houder van de ISO 27001-certificering, een internationaal erkende standaard voor het beveiligd beheer van informatiesystemen, die de bescherming van de gegevens van de burgers verzekert.

Het contract, dat op 1 mei 2014 in werking treedt, heeft een duur De komende 5 jaar zal de Zetes Groep de personalisering en verdeling van elektronische paspoorten voor Belgische burgers verzorgen. Gemalto, wereldleider op het vlak van digitale beveiliging, zal zijn Sealys gamma van hoogbeveiligde ePassport boekjes, ingebed in de laatste generatie ICAO software, leveren. Zetes maakt voor de personalisering gebruik van beproefde processen, gehanteerd in gelijkaardige projecten, en van een beveiligde IT infrastructuur. De groep is bovendien houder van de ISO 27001-certificering, een internationaal erkende standaard voor het beveiligd beheer van informatiesystemen, die de bescherming van de gegevens van de burgers verzekert.