ARC International, met hoofdkwartier in het Franse Arques, is met productiesites en distributiecentra aanwezig in meer dan 160 landen op vijf continenten en telt om en bij de 15.000 medewerkers.

De Arc groep heeft meer dan 40 jaar ervaring met de productie en distributie van tafelgerei onder eigen merknamen als Luminarc®, Arcoroc®, Mikasa® en Cristal d'Arques®.

Het samenwerkingsakkoord tussen ARC en Zetes luidde de start in van een pilootproject in het distributiecentrum van ARC in Villanueva de Gallego (Zaragoza).

Midden 2008 al rondde Zetes de succesvolle implementatie af van de 3iV Crystal oplossing op deze site. De oplossing wordt gebruikt voor de ontwikkeling van pickingopdrachten via voice waarbij ze direct geïntegreerd werd binnen het SAP-systeem van het bedrijf. Motorola zorgde met zijn WT 4090 terminals dan weer voor de hardware.

ARC International, met hoofdkwartier in het Franse Arques, is met productiesites en distributiecentra aanwezig in meer dan 160 landen op vijf continenten en telt om en bij de 15.000 medewerkers. De Arc groep heeft meer dan 40 jaar ervaring met de productie en distributie van tafelgerei onder eigen merknamen als Luminarc®, Arcoroc®, Mikasa® en Cristal d'Arques®.Het samenwerkingsakkoord tussen ARC en Zetes luidde de start in van een pilootproject in het distributiecentrum van ARC in Villanueva de Gallego (Zaragoza). Midden 2008 al rondde Zetes de succesvolle implementatie af van de 3iV Crystal oplossing op deze site. De oplossing wordt gebruikt voor de ontwikkeling van pickingopdrachten via voice waarbij ze direct geïntegreerd werd binnen het SAP-systeem van het bedrijf. Motorola zorgde met zijn WT 4090 terminals dan weer voor de hardware.