Dankzij de combinatie van scanning en voice voor beide activiteiten wil Hitachi een 100% accuraatheid verzekeren, om zo een optimale klantenservice te kunnen verlenen.

Hitachi Transport System is een logistieke dienstverlener, die haar klanten via haar wereldwijde netwerk een breed gamma aan logistieke diensten en freight management aanbiedt.

In het gloednieuwe logistieke centrum in Waardenburg beheert het o.a. de logistieke activiteiten voor Mitsubishi Hartmetall GmbH (dat zich toelegt op harde metalen, carbides en wisselstukken).

Om een uitstekende service te garanderen, berustend op het foutloos ontvangen van goederen en klaarmaken van orders langsheen een transportband, deed het een beroep op het Nederlandse filiaal van Zetes.

Dankzij de combinatie van scanning en voice voor beide activiteiten wil Hitachi een 100% accuraatheid verzekeren, om zo een optimale klantenservice te kunnen verlenen. Hitachi Transport System is een logistieke dienstverlener, die haar klanten via haar wereldwijde netwerk een breed gamma aan logistieke diensten en freight management aanbiedt. In het gloednieuwe logistieke centrum in Waardenburg beheert het o.a. de logistieke activiteiten voor Mitsubishi Hartmetall GmbH (dat zich toelegt op harde metalen, carbides en wisselstukken). Om een uitstekende service te garanderen, berustend op het foutloos ontvangen van goederen en klaarmaken van orders langsheen een transportband, deed het een beroep op het Nederlandse filiaal van Zetes.