Het aantal te produceren paspoorten wordt geraamd op 40.000 per jaar . De implementatie van het project is aan de gang en de eerste paspoorten zouden tegen december 2013 geleverd moeten worden.

Het contract van het type BOT (Build, Operate & Transfer) omvat de biometrische registratie en de personalisering van de documenten.

Het omvat ook de levering en de installatie van eentiental vaste registratiestations die op verschillende plaatsen geïnstalleerd zullen worden, meer bepaald in de ambassades.

Zetes zal ook een geautomatiseerd identiteitscontrolestation leveren aan de luchthavengrens (e-gate), wat een primeur is voor het bedrijf.

Het aantal te produceren paspoorten wordt geraamd op 40.000 per jaar . De implementatie van het project is aan de gang en de eerste paspoorten zouden tegen december 2013 geleverd moeten worden. Het contract van het type BOT (Build, Operate & Transfer) omvat de biometrische registratie en de personalisering van de documenten. Het omvat ook de levering en de installatie van eentiental vaste registratiestations die op verschillende plaatsen geïnstalleerd zullen worden, meer bepaald in de ambassades. Zetes zal ook een geautomatiseerd identiteitscontrolestation leveren aan de luchthavengrens (e-gate), wat een primeur is voor het bedrijf.