Hella wil de nauwkeurigheid en efficiency van de orderpick- en bevoorradingsprocessen in haar verkooporganisaties optimaliseren. Het plan maakt deel uit van het 'Warehouse Improvement Project'.

De ordervoorbereiding is gebaseerd op een 'pick to pack'-systeem, wat inhoudt dat de orderpickers de goederen meteen in de kartonnen dozen doen die rechtstreeks naar de klanten worden verstuurd.

Afhankelijk van de omvang van de verwerkte goederen worden er verschillende orderpick- of bevoorradingsscenario's gehanteerd.Alle operators worden nu uitgerust met een mobiele voice terminal die hen via realtime communicatie tussen het hostsysteem en de gebruiker door de verschillende procedures leidt.

Hella wil de nauwkeurigheid en efficiency van de orderpick- en bevoorradingsprocessen in haar verkooporganisaties optimaliseren. Het plan maakt deel uit van het 'Warehouse Improvement Project'. De ordervoorbereiding is gebaseerd op een 'pick to pack'-systeem, wat inhoudt dat de orderpickers de goederen meteen in de kartonnen dozen doen die rechtstreeks naar de klanten worden verstuurd. Afhankelijk van de omvang van de verwerkte goederen worden er verschillende orderpick- of bevoorradingsscenario's gehanteerd.Alle operators worden nu uitgerust met een mobiele voice terminal die hen via realtime communicatie tussen het hostsysteem en de gebruiker door de verschillende procedures leidt.