Voor de organisatie van de parlementsverkiezingen in juni 2007 moest Togo met name alle kiezers in het land registreren om nieuwe kiezerslijsten samen te kunnen stellen.

Om deze opdracht binnen de opgelegde termijn tot een goed einde te brengen had de CENI (Commission Electorale Nationale Indépendante) een contract gesloten met haar Congolese evenknie, de CEI (Commission Electorale Indépendante), om ongeveer 3.000 biometrische kits (ontworpen en geleverd door Zetes) te lenen.

De kits waren al gebruikt voor de registratie van de kiezers in de Democratische Republiek Congo. Met behulp van deze kits was Zetes erin geslaagd om 3,5 miljoen personen te registreren en kiezerlijsten op te stellen in nauwelijks een maand tijd.

Voor de organisatie van de parlementsverkiezingen in juni 2007 moest Togo met name alle kiezers in het land registreren om nieuwe kiezerslijsten samen te kunnen stellen. Om deze opdracht binnen de opgelegde termijn tot een goed einde te brengen had de CENI (Commission Electorale Nationale Indépendante) een contract gesloten met haar Congolese evenknie, de CEI (Commission Electorale Indépendante), om ongeveer 3.000 biometrische kits (ontworpen en geleverd door Zetes) te lenen. De kits waren al gebruikt voor de registratie van de kiezers in de Democratische Republiek Congo. Met behulp van deze kits was Zetes erin geslaagd om 3,5 miljoen personen te registreren en kiezerlijsten op te stellen in nauwelijks een maand tijd.