In Goods ID blijven klanten die op zoek zijn naar competitiviteit en een verbetering van hun supply chain hun investeringen verderzetten.

Zoals voorspeld ligt het groeiritme niettemin lager dan in het tweede semester van 2010. De retail, de farmaceutische industrie en de postsector blijven de belangrijkste groeimarkten.

In People ID zijn de langetermijncontracten voor de productie van beveiligde documenten en de uitvoering van service contracten voor de Democratische Republiek Congo de belangrijkste motoren van de omzet van de divisie. De business development activiteit blijft erg intens, met name in Afrika.

Tot slot zal de groei die eind juni wordt verwacht in vergelijking met het eerste semester van 2010 ongeveer 20% bedragen op het gebied van omzet en meer dan 40% op het vlak van EBITDA.

Deze goede cijfers zijn een belangrijke bijdrage om in 2011 een prestatie te kunnen neerzetten gelijk aan die van het afgelopen jaar, dat erg werd ondersteund door de activiteiten tijdens het tweede semester.

In Goods ID blijven klanten die op zoek zijn naar competitiviteit en een verbetering van hun supply chain hun investeringen verderzetten. Zoals voorspeld ligt het groeiritme niettemin lager dan in het tweede semester van 2010. De retail, de farmaceutische industrie en de postsector blijven de belangrijkste groeimarkten. In People ID zijn de langetermijncontracten voor de productie van beveiligde documenten en de uitvoering van service contracten voor de Democratische Republiek Congo de belangrijkste motoren van de omzet van de divisie. De business development activiteit blijft erg intens, met name in Afrika. Tot slot zal de groei die eind juni wordt verwacht in vergelijking met het eerste semester van 2010 ongeveer 20% bedragen op het gebied van omzet en meer dan 40% op het vlak van EBITDA. Deze goede cijfers zijn een belangrijke bijdrage om in 2011 een prestatie te kunnen neerzetten gelijk aan die van het afgelopen jaar, dat erg werd ondersteund door de activiteiten tijdens het tweede semester.