Tyler Durden van Zerohedge heeft zijn rekenmachientje even bovengehaald en kwam tot de verrassende conclusie dat over de afgelopen 10 jaar de balans van de Big 6, de zes grootste centrale banken in de wereld, met het hallucinante bedrag van 11.000 miljard dollar hebben verlengd.

Tien jaar geleden stond er op die balansen maar 3.000 miljard dollar, nu staat de teller op 14.000 miljard dollar. Volgens Durden is die massale influx van geld in het systeem de enige reden waarom de financiële markten in het afgelopen decennium zo hebben gepresteerd.

Tyler Durden van Zerohedge heeft zijn rekenmachientje even bovengehaald en kwam tot de verrassende conclusie dat over de afgelopen 10 jaar de balans van de Big 6, de zes grootste centrale banken in de wereld, met het hallucinante bedrag van 11.000 miljard dollar hebben verlengd. Tien jaar geleden stond er op die balansen maar 3.000 miljard dollar, nu staat de teller op 14.000 miljard dollar. Volgens Durden is die massale influx van geld in het systeem de enige reden waarom de financiële markten in het afgelopen decennium zo hebben gepresteerd.