De voorlopende indicatoren geven volgens ING aan dat de Nederlandse economie aan de beterhand is. De vastgoedprijzen zijn over de afgelopen drie maanden gestabiliseerd, het aantal transacties stijgt opnieuw. Volgens ING is stabilisatie van de huizenmarkt cruciaal voor het economisch herstel.

Wat dat economisch herstel zou 2014 wel eens het keerpunt kunnen worden. De analisten van de bank hebben zes aandelen geselecteerd die het best geplaatst zijn om te profiteren van een economische opleving: BeterBed, BinckBank, Heijmans, Ordina, USG People en Vastned.

De voorlopende indicatoren geven volgens ING aan dat de Nederlandse economie aan de beterhand is. De vastgoedprijzen zijn over de afgelopen drie maanden gestabiliseerd, het aantal transacties stijgt opnieuw. Volgens ING is stabilisatie van de huizenmarkt cruciaal voor het economisch herstel. Wat dat economisch herstel zou 2014 wel eens het keerpunt kunnen worden. De analisten van de bank hebben zes aandelen geselecteerd die het best geplaatst zijn om te profiteren van een economische opleving: BeterBed, BinckBank, Heijmans, Ordina, USG People en Vastned.