Confined Area Solutions AB, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van repeaters. Het bedrijf heeft meer dan zevenentwintig jaar ervaring in het ontwerpen van apparatuur en oplossingen voor radiodekking in 'Confined Areas'.

De verkoop werd gesloten op 24 juni. De transactie zal een beperkte financiële impact hebben. De Zweedse entiteit realiseerde in 2008 een omzet van 1,5 miljoen EUR, en was
verlieslatend. Het bedrijf heeft 11 werknemers in dienst. Deze transactie is in lijn met de desinvesteringsstrategie die Zenitel aankondigde in haar persbericht van 31 maart 2009.

Wireless Holding ApS kocht de Zweedse entiteit met de bedoeling haar positie te versterken op het vlak van radiodekking en infrastructuur.

Confined Area Solutions AB, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van repeaters. Het bedrijf heeft meer dan zevenentwintig jaar ervaring in het ontwerpen van apparatuur en oplossingen voor radiodekking in 'Confined Areas'. De verkoop werd gesloten op 24 juni. De transactie zal een beperkte financiële impact hebben. De Zweedse entiteit realiseerde in 2008 een omzet van 1,5 miljoen EUR, en was verlieslatend. Het bedrijf heeft 11 werknemers in dienst. Deze transactie is in lijn met de desinvesteringsstrategie die Zenitel aankondigde in haar persbericht van 31 maart 2009. Wireless Holding ApS kocht de Zweedse entiteit met de bedoeling haar positie te versterken op het vlak van radiodekking en infrastructuur.