De nieuwe entiteit zal 'mission critical' draadloze oplossingen aanbieden, onder de merknaam Zenitel Netherlands. De definitieve verkoop, die nog onder voorwaarde is van de overdracht van een financiële schuld, en van het voorleggen van een hervormingsplan, zal doorgaan voor 31 augustus 2009.

De transactie zal een beperkte cash impact hebben op de Zenitel Groep.

Zenitel Netherlands BV zal verkocht worden aan een groep investeerders waaronder Crescent NV die eerder Zenitel Belgium NV en de activiteiten van Zenitel Wireless France SA overnam.

Rob Rentenaar, huidig algemeen directeur van Zenitel Netherlands BV is eveneens één van de investeerders en blijft CEO van de vennootschap.

De nieuwe entiteit zal 'mission critical' draadloze oplossingen aanbieden, onder de merknaam Zenitel Netherlands. De definitieve verkoop, die nog onder voorwaarde is van de overdracht van een financiële schuld, en van het voorleggen van een hervormingsplan, zal doorgaan voor 31 augustus 2009. De transactie zal een beperkte cash impact hebben op de Zenitel Groep.Zenitel Netherlands BV zal verkocht worden aan een groep investeerders waaronder Crescent NV die eerder Zenitel Belgium NV en de activiteiten van Zenitel Wireless France SA overnam. Rob Rentenaar, huidig algemeen directeur van Zenitel Netherlands BV is eveneens één van de investeerders en blijft CEO van de vennootschap.