De omzet van het eerste kwartaal van 2010 bedroeg EUR 16,4 miljoen, vergeleken met EUR 22,7 miljoen vorig jaar. De omzet van vorig jaar na aanpassing voor de beëindigde activiteiten bedraagt EUR 16,4 voor het eerste kwartaal van 2009.

De omzet van Secure Communication Systems (SCS) activiteiten daalde met 2,2%. De Marineverkopen waren lager dan vorig jaar, omwille van uitgestelde orders en verminderde activiteiten in de bouw van nieuwe schepen.

Deze daling werd echter deels gecompenseerd door nieuwe groei in Denemarken. De omzet van de Netwerkactiviteiten in de Caraïben steeg met 2,4%.

Door de recente reorganisatie en het onzekere economische klimaat, worden geen verdere vooruitzichten gegeven.

De omzet van het eerste kwartaal van 2010 bedroeg EUR 16,4 miljoen, vergeleken met EUR 22,7 miljoen vorig jaar. De omzet van vorig jaar na aanpassing voor de beëindigde activiteiten bedraagt EUR 16,4 voor het eerste kwartaal van 2009. De omzet van Secure Communication Systems (SCS) activiteiten daalde met 2,2%. De Marineverkopen waren lager dan vorig jaar, omwille van uitgestelde orders en verminderde activiteiten in de bouw van nieuwe schepen. Deze daling werd echter deels gecompenseerd door nieuwe groei in Denemarken. De omzet van de Netwerkactiviteiten in de Caraïben steeg met 2,4%. Door de recente reorganisatie en het onzekere economische klimaat, worden geen verdere vooruitzichten gegeven.