Met de overname van Commsolutions breidt Zenitel Belgium haar competenties uit op het gebied van GSM en UMTS, en krijgt hierdoor meer voet aan de grond op de operatorenmarkt.

Zenitel Belgium is jarenlang marktleider in "Mission Critical Communication". Zij installeren en onderhouden ondermeer analoge en digitale radionetwerken en dit voornamelijk bij overheidsinstellingen en industriële bedrijven.

Het bedrijf maakt ook netwerkdekking mogelijk in zogenaamde "Confined Areas". Dit zijn gebieden die meestal onvoldoende of helemaal geen radiodekking hebben zoals parkeergarages, (auto/metro)tunnels, gebouwen, enz.

Met talloze referenties kan Zenitel Belgium zich opwerpen als dé specialist in "indoor radiodekking". Het bedrijf heeft bijna alle tunnels in België voorzien van ASTRID-radiodekking (het nationale TETRA radionetwerk voor public safety & emergency services in België).

Recent verzorgde Zenitel Belgium nog ASTRID-radiodekking in de tunnel van Soumagne, de langste spoortunnel ooit in België (6,5km).

Met de overname van Commsolutions breidt Zenitel Belgium haar competenties uit op het gebied van GSM en UMTS, en krijgt hierdoor meer voet aan de grond op de operatorenmarkt. Zenitel Belgium is jarenlang marktleider in "Mission Critical Communication". Zij installeren en onderhouden ondermeer analoge en digitale radionetwerken en dit voornamelijk bij overheidsinstellingen en industriële bedrijven. Het bedrijf maakt ook netwerkdekking mogelijk in zogenaamde "Confined Areas". Dit zijn gebieden die meestal onvoldoende of helemaal geen radiodekking hebben zoals parkeergarages, (auto/metro)tunnels, gebouwen, enz. Met talloze referenties kan Zenitel Belgium zich opwerpen als dé specialist in "indoor radiodekking". Het bedrijf heeft bijna alle tunnels in België voorzien van ASTRID-radiodekking (het nationale TETRA radionetwerk voor public safety & emergency services in België). Recent verzorgde Zenitel Belgium nog ASTRID-radiodekking in de tunnel van Soumagne, de langste spoortunnel ooit in België (6,5km).