Die onderwaardering begint dergelijke vormen aan te nemen dat een instorting van de beurskoersen een scenario dat alsmaar aan waarschijnlijkheid wint. Zelfs Warren Buffett houdt nu cash achter de hand, hoewel deze tot dusver nog niet voor een beurscrash heeft gewaarschuwd.

Buffett staat in de Verenigde Staten bekend als hét boegbeeld bij uitstek voor de beurs. Wanneer zelfs hij cash achter de hand begint te houden, moet er zelfs wel iets ernstigs aan de hand zijn. Warren Buffett is alleen nog bereid om in aandelen te stappen wanneer we eerst een stevige correctie te zien krijgen.

Die onderwaardering begint dergelijke vormen aan te nemen dat een instorting van de beurskoersen een scenario dat alsmaar aan waarschijnlijkheid wint. Zelfs Warren Buffett houdt nu cash achter de hand, hoewel deze tot dusver nog niet voor een beurscrash heeft gewaarschuwd. Buffett staat in de Verenigde Staten bekend als hét boegbeeld bij uitstek voor de beurs. Wanneer zelfs hij cash achter de hand begint te houden, moet er zelfs wel iets ernstigs aan de hand zijn. Warren Buffett is alleen nog bereid om in aandelen te stappen wanneer we eerst een stevige correctie te zien krijgen.