Blijkbaar gebeuren er zaken die het daglicht niet mogen zien.

De Amerikaanse fondsbeheerder Kyle Bass vertrouwt het zaakje al langer niet. Zelfs de universiteit van Texas vraagt nu de fysieke levering van goud en dit op advies van Bass zelf. De aanvraag voor fysieke levering van goud voor de universiteit dateert van enkele maanden geleden.

Op advies van Bass vroeg de universiteit voor 1 miljard dollar aan fysiek goud op. Bass vermoedt dat zich op de goudmarkt veel minder goud bevindt dan op grond van de openstaande contracten mag worden aangenomen. Hij neemt daarom het zekere voor het onzekere en vraag levering van het fysieke goud.

Blijkbaar gebeuren er zaken die het daglicht niet mogen zien. De Amerikaanse fondsbeheerder Kyle Bass vertrouwt het zaakje al langer niet. Zelfs de universiteit van Texas vraagt nu de fysieke levering van goud en dit op advies van Bass zelf. De aanvraag voor fysieke levering van goud voor de universiteit dateert van enkele maanden geleden. Op advies van Bass vroeg de universiteit voor 1 miljard dollar aan fysiek goud op. Bass vermoedt dat zich op de goudmarkt veel minder goud bevindt dan op grond van de openstaande contracten mag worden aangenomen. Hij neemt daarom het zekere voor het onzekere en vraag levering van het fysieke goud.