Mogelijk gaan tegenvallende cijfers wel een tijdelijke reactie veroorzaken, maar daarna zal de opwaartse trend onverbiddelijk worden hervat. Het sentiment is momenteel zo goed dat de beleggers geneigd zijn om zowat alle tegenvallers met de mantel van de liefde te bedekken.

Ford maakte bijvoorbeeld tegenvallende verkoopcijfers voor de maand juli bekend, maar vervolgens ging de koers van het aandeel toch weer opnieuw stijgen.

Dat betekent dat het onderliggend sentiment op de Amerikaanse beurzen zonder meer goed is. Amazon.com ging stevig onderuit op de cijfers, maar heeft het geleden verlies inmiddels meer dan goedgemaakt.

Mogelijk gaan tegenvallende cijfers wel een tijdelijke reactie veroorzaken, maar daarna zal de opwaartse trend onverbiddelijk worden hervat. Het sentiment is momenteel zo goed dat de beleggers geneigd zijn om zowat alle tegenvallers met de mantel van de liefde te bedekken. Ford maakte bijvoorbeeld tegenvallende verkoopcijfers voor de maand juli bekend, maar vervolgens ging de koers van het aandeel toch weer opnieuw stijgen. Dat betekent dat het onderliggend sentiment op de Amerikaanse beurzen zonder meer goed is. Amazon.com ging stevig onderuit op de cijfers, maar heeft het geleden verlies inmiddels meer dan goedgemaakt.