Vooral op de markt voor veilige overheidsobligaties is de situatie volledig uit de hand gelopen. De rendementen op deze obligaties zijn zo laag geworden dat in vergelijking aandelen erg goedkoop zijn geworden. Maar zijn die aandelen wel zo goedkoop geprijsd?

Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat we van een "Risk-Return" naar een "No Risk, No Return" situatie zijn geëvolueerd. Wie geen risico's meer durft te lopen, zal op de obligatiemarkten niets meer verdienen.

Maar anderzijds is het ook beeld op de beurzen volledig misvormd. Aandelen zijn niet zo goedkoop als ze lijken, zodat voorzichtigheid geboden blijft. Zelfs junk bonds brengen steeds minder op.

Vooral op de markt voor veilige overheidsobligaties is de situatie volledig uit de hand gelopen. De rendementen op deze obligaties zijn zo laag geworden dat in vergelijking aandelen erg goedkoop zijn geworden. Maar zijn die aandelen wel zo goedkoop geprijsd? Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat we van een "Risk-Return" naar een "No Risk, No Return" situatie zijn geëvolueerd. Wie geen risico's meer durft te lopen, zal op de obligatiemarkten niets meer verdienen. Maar anderzijds is het ook beeld op de beurzen volledig misvormd. Aandelen zijn niet zo goedkoop als ze lijken, zodat voorzichtigheid geboden blijft. Zelfs junk bonds brengen steeds minder op.