De Euro Stoxx 50 boekt een winst van bijna 1%, terwijl in het geval van de BEL 20 de winst iets meer dan een half procent bedraagt. Daarmee tikt de index aan boven 2450.

Inmiddels is het verlies voor Colruyt in reactie op de cijfers opnieuw opgelopen tot in de buurt van 2,50%. Het trio Mobistar, Nyrstar en KBC voert anderzijds het rijtje van de stijgers aan. Op de valutamarkten is de koers van de euro gestegen tot boven 1,30 euro.

In Griekenland neemt het probleem van de belastingontduiking steeds ernstigere proporties aan. Blijkt dat zelfs de moeder van de vroegere Griekse premier George Papandreou een rekening in Zwitserland had, met daarop een bedrag van maar liefst 550 miljoen euro.

De Euro Stoxx 50 boekt een winst van bijna 1%, terwijl in het geval van de BEL 20 de winst iets meer dan een half procent bedraagt. Daarmee tikt de index aan boven 2450. Inmiddels is het verlies voor Colruyt in reactie op de cijfers opnieuw opgelopen tot in de buurt van 2,50%. Het trio Mobistar, Nyrstar en KBC voert anderzijds het rijtje van de stijgers aan. Op de valutamarkten is de koers van de euro gestegen tot boven 1,30 euro. In Griekenland neemt het probleem van de belastingontduiking steeds ernstigere proporties aan. Blijkt dat zelfs de moeder van de vroegere Griekse premier George Papandreou een rekening in Zwitserland had, met daarop een bedrag van maar liefst 550 miljoen euro.