Steeds vaker wordt er dus gekeken naar de zogemande IRA's, meer bepaald de Roth IRA's waar een uniek belastingvoordeel aan verbonden is. Een storting op die Roth IRA's gebeurt met geld waar al belastingen op betaald zijn, zodat het belastingvrij kan aangroeien.

Het maximum bedrag voor gewone IRA's en voor Roth IRA's is vastgelegd op 5500 dollar per jaar onder de leeftijd van 50 en op 6500 dollar daarboven. De jongste jaren beginnen steeds meer mannen en vrouwen minder dan 30 te kiezen voor zo'n Roth IRA, wat betekent dat het vertrouwen in het wettelijk pensioen een deuk heeft gekregen.

Steeds vaker wordt er dus gekeken naar de zogemande IRA's, meer bepaald de Roth IRA's waar een uniek belastingvoordeel aan verbonden is. Een storting op die Roth IRA's gebeurt met geld waar al belastingen op betaald zijn, zodat het belastingvrij kan aangroeien. Het maximum bedrag voor gewone IRA's en voor Roth IRA's is vastgelegd op 5500 dollar per jaar onder de leeftijd van 50 en op 6500 dollar daarboven. De jongste jaren beginnen steeds meer mannen en vrouwen minder dan 30 te kiezen voor zo'n Roth IRA, wat betekent dat het vertrouwen in het wettelijk pensioen een deuk heeft gekregen.