Zelfs Jim Rogers wordt voorzichtiger voor het goud en dat wil al heel wat zeggen. Jim Rogers is namelijk al geruime tijd zeer positief voor het goud.

De bewegingen in de goudprijs van de afgelopen maanden hebben hem echter aan het twijfelen gebracht.

Zijn twijfels gelden echter alleen de korte termijn, op langere termijn blijft hij positief. Het goud maakt momenteel een correctie door.

Die duurt nu al 15 tot 16 maanden, maar volgens Rogers is dat de normale gang van zaken. Ooit zal de goudprijs weer herstellen, aldus nog deze bekende beursgoeroe.

Zelfs Jim Rogers wordt voorzichtiger voor het goud en dat wil al heel wat zeggen. Jim Rogers is namelijk al geruime tijd zeer positief voor het goud. De bewegingen in de goudprijs van de afgelopen maanden hebben hem echter aan het twijfelen gebracht. Zijn twijfels gelden echter alleen de korte termijn, op langere termijn blijft hij positief. Het goud maakt momenteel een correctie door. Die duurt nu al 15 tot 16 maanden, maar volgens Rogers is dat de normale gang van zaken. Ooit zal de goudprijs weer herstellen, aldus nog deze bekende beursgoeroe.