Ook scampi's en eieren worden steeds duurder. Nu vertonen ook de prijzen voor fruitsap, en dan op de eerste plaats voor appelsiensap, een duidelijk stijgende trend. De futures voor orange juice zijn door het dak gevlogen en noteren nu op het hoogste peil in twee jaar.

De weersomstandigheden zijn daar niet natuurlijk niet vreemd aan. Inmiddels dreigen de Amerikanen te worden overstelpt met een inflatiegolf, die zich op een bepaald moment naar andere delen van de wereld kan verspreiden. De beleggers zijn met deze gewaarschuwd.

Ook scampi's en eieren worden steeds duurder. Nu vertonen ook de prijzen voor fruitsap, en dan op de eerste plaats voor appelsiensap, een duidelijk stijgende trend. De futures voor orange juice zijn door het dak gevlogen en noteren nu op het hoogste peil in twee jaar. De weersomstandigheden zijn daar niet natuurlijk niet vreemd aan. Inmiddels dreigen de Amerikanen te worden overstelpt met een inflatiegolf, die zich op een bepaald moment naar andere delen van de wereld kan verspreiden. De beleggers zijn met deze gewaarschuwd.