De obligatie- en aandeelhouders zullen hoe dan ook mee gaan betalen, maar ook de bezitters van een deposito bij de banken in moeilijkheden zullen de dans niet kunnen ontspringen. Een bepaald percentage van ons spaargeld zal zonder pardon aangeslagen worden.

Maar niet alleen ons spaargeld loopt groot gevaar in geval van een bail in. Zelfs een kluis kan geblokkeerd worden wanneer overheid bail in aankondigt. Natuurlijk is het bijlange na nog niet zo ver, maar zeker in dit geval is een gewaarschuwd man er twee waard. Ook de Belgische regering valt op dat vlak niet te vertrouwen.

De obligatie- en aandeelhouders zullen hoe dan ook mee gaan betalen, maar ook de bezitters van een deposito bij de banken in moeilijkheden zullen de dans niet kunnen ontspringen. Een bepaald percentage van ons spaargeld zal zonder pardon aangeslagen worden. Maar niet alleen ons spaargeld loopt groot gevaar in geval van een bail in. Zelfs een kluis kan geblokkeerd worden wanneer overheid bail in aankondigt. Natuurlijk is het bijlange na nog niet zo ver, maar zeker in dit geval is een gewaarschuwd man er twee waard. Ook de Belgische regering valt op dat vlak niet te vertrouwen.