Mark O'Byrne, hoofd onderzoek bij GoldCore, gelooft dat de meeste analisten hun hoofd in het zand steken met betrekking tot de dollar. Ze verkiezen tegen elke logica in om te blijven geloven in de dollar, hoewel de poten onder de stoel van de greenback stilaan doorgezaagd worden.

Zelfs de Ieren vertrouwen de dollar niet meer, aldus O'Byrne die zelf ook Ier is. De waarschuwingen over het lot van de dollar worden in de wind geslagen, precies zoals in Ierland de waarschuwingen over de vastgoedzeepbel die daar in de maak was in de wind werden geslagen.

Mark O'Byrne, hoofd onderzoek bij GoldCore, gelooft dat de meeste analisten hun hoofd in het zand steken met betrekking tot de dollar. Ze verkiezen tegen elke logica in om te blijven geloven in de dollar, hoewel de poten onder de stoel van de greenback stilaan doorgezaagd worden. Zelfs de Ieren vertrouwen de dollar niet meer, aldus O'Byrne die zelf ook Ier is. De waarschuwingen over het lot van de dollar worden in de wind geslagen, precies zoals in Ierland de waarschuwingen over de vastgoedzeepbel die daar in de maak was in de wind werden geslagen.