De Chinezen, de meest verwoede liefhebbers van de goud, zijn namelijk een stuk voorzichtiger geworden. Ze hebben van elke inzinking gebruikgemaakt om goud te kopen, maar stilaan maakt zich ook de Chinese kopers een stuk moedeloosheid meester. Het ziet er niet naar uit dat de goudprijs al een bodem heeft bereikt.

Sinds april zit de goudprijs in een versneld dalende trend en dat heeft een zware domper gelegd op de liefhebbers van goud. Er wordt in China weliswaar nog goud gekocht, maar de handelaren signaleren dat de kopers voorzichtiger zijn geworden en in kleinere hoeveelheden kopen.

De Chinezen, de meest verwoede liefhebbers van de goud, zijn namelijk een stuk voorzichtiger geworden. Ze hebben van elke inzinking gebruikgemaakt om goud te kopen, maar stilaan maakt zich ook de Chinese kopers een stuk moedeloosheid meester. Het ziet er niet naar uit dat de goudprijs al een bodem heeft bereikt. Sinds april zit de goudprijs in een versneld dalende trend en dat heeft een zware domper gelegd op de liefhebbers van goud. Er wordt in China weliswaar nog goud gekocht, maar de handelaren signaleren dat de kopers voorzichtiger zijn geworden en in kleinere hoeveelheden kopen.