Zelfs de Duitse economie zendt negatieve signalen uit, hoewel dit land als de economische motor van Europa mag worden beschouwd. Volgens Tyler Durden van Zerohedge is vooral de evolutie van de machinebestellingen in het hart van de Europese economie verontrustend.

Die bestellingen vallen sneller terug dan na het ontploffen van de internetzeepbel ongeveer 10 jaar geleden. Hetzelfde doet zich voor bij de bestellingen voor duurzame goederen in de Verenigde Staten. De zwakte in de economie is dus duidelijk een grensoverschrijdend probleem.

Zelfs de Duitse economie zendt negatieve signalen uit, hoewel dit land als de economische motor van Europa mag worden beschouwd. Volgens Tyler Durden van Zerohedge is vooral de evolutie van de machinebestellingen in het hart van de Europese economie verontrustend. Die bestellingen vallen sneller terug dan na het ontploffen van de internetzeepbel ongeveer 10 jaar geleden. Hetzelfde doet zich voor bij de bestellingen voor duurzame goederen in de Verenigde Staten. De zwakte in de economie is dus duidelijk een grensoverschrijdend probleem.