Zelfs Carl Icahn wordt steeds zenuwachtiger over huidige situatie op beurzen en dat kan toch wel enige verbazing wekken. Deze miljardair geldt namelijk als één van de boegbeelden van wat door kenners de 'leveraged financial engineering' wordt genoemd.

Hij heeft sloten geld verdiend door met geleend geld te werken op de Amerikaanse beurzen. Maar als zelfs Icahn vindt dat het welletjes is geweest, kunnen de beleggers beter op hun hoede zijn. Wanneer de FED zich terugtrekt van de markt, kan het pleit snel beslecht zijn.

Zelfs Carl Icahn wordt steeds zenuwachtiger over huidige situatie op beurzen en dat kan toch wel enige verbazing wekken. Deze miljardair geldt namelijk als één van de boegbeelden van wat door kenners de 'leveraged financial engineering' wordt genoemd. Hij heeft sloten geld verdiend door met geleend geld te werken op de Amerikaanse beurzen. Maar als zelfs Icahn vindt dat het welletjes is geweest, kunnen de beleggers beter op hun hoede zijn. Wanneer de FED zich terugtrekt van de markt, kan het pleit snel beslecht zijn.