Maar toch blijft het opletten geblazen, want er heeft zich een nieuwe stem in het kapittel aangemeld. Zelfs de BIS waarschuwt nu voor enorme zeepbellen en die BIS is niet de eerste de beste. De Bank for International Settlements wordt algemeen beschouwd als de centrale bank van de centrale banken.

Het was de hoofdeconoom van de BIS die aan de alarmbel heeft getrokken en dat wil zeggen dat er dus wel degelijk iets ernstigs aan de hand is. Die zeepbellen blijken zich in verschillende segmenten van de financiële markten te hebben ontwikkeld en dat is iets om zich wel degelijk zorgen over te maken.

Maar toch blijft het opletten geblazen, want er heeft zich een nieuwe stem in het kapittel aangemeld. Zelfs de BIS waarschuwt nu voor enorme zeepbellen en die BIS is niet de eerste de beste. De Bank for International Settlements wordt algemeen beschouwd als de centrale bank van de centrale banken. Het was de hoofdeconoom van de BIS die aan de alarmbel heeft getrokken en dat wil zeggen dat er dus wel degelijk iets ernstigs aan de hand is. Die zeepbellen blijken zich in verschillende segmenten van de financiële markten te hebben ontwikkeld en dat is iets om zich wel degelijk zorgen over te maken.