Maar sinds een tijdje heeft een zwaargewicht zich in de discussie gemengd, in de vorm van niemand minder dan Alan Greenspan. De voormalige president van de Amerikaanse centrale bank pakte onlangs uit met de gewaagde uitspraak dat zeepbellen een onderdeel zijn van de menselijke natuur.

Volgens Greenspan zijn zeepbellen dus onvermijdelijk, op basis van de menselijke natuur is het blijkbaar onvermijdelijk dat ze soms voorkomen. Daarbij vergeet de ex-voorzitter van de FED wel te vertellen dat hij zelf mee verantwoordelijk is voor de zeepbellen die op Wall Street geblazen werden.

Maar sinds een tijdje heeft een zwaargewicht zich in de discussie gemengd, in de vorm van niemand minder dan Alan Greenspan. De voormalige president van de Amerikaanse centrale bank pakte onlangs uit met de gewaagde uitspraak dat zeepbellen een onderdeel zijn van de menselijke natuur. Volgens Greenspan zijn zeepbellen dus onvermijdelijk, op basis van de menselijke natuur is het blijkbaar onvermijdelijk dat ze soms voorkomen. Daarbij vergeet de ex-voorzitter van de FED wel te vertellen dat hij zelf mee verantwoordelijk is voor de zeepbellen die op Wall Street geblazen werden.