De vraag of er nieuwe zeepbellen gecreëerd worden, ligt moeilijker. Er is zeker een belangrijk risico dat het gratis geld van de Fed gebruikt wordt om nieuwe zeepbellen op te blazen, maar vandaag zijn daar heel weinig indicaties van. Het duidelijke herstel van de vastgoedmarkt komt na een erg zware correctie en lijkt nog lang niet op een nieuwe zeepbel.

Vandaag is van zeepbellen natuurlijk geen sprake. De belangrijkste Europese beursindices noteren nog steeds in het rood, maar de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. De goudprijs valt terug richting 1350 dollar, de opwaartse beweging kent dus geen verlengstuk.

De vraag of er nieuwe zeepbellen gecreëerd worden, ligt moeilijker. Er is zeker een belangrijk risico dat het gratis geld van de Fed gebruikt wordt om nieuwe zeepbellen op te blazen, maar vandaag zijn daar heel weinig indicaties van. Het duidelijke herstel van de vastgoedmarkt komt na een erg zware correctie en lijkt nog lang niet op een nieuwe zeepbel. Vandaag is van zeepbellen natuurlijk geen sprake. De belangrijkste Europese beursindices noteren nog steeds in het rood, maar de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. De goudprijs valt terug richting 1350 dollar, de opwaartse beweging kent dus geen verlengstuk.