Maar niet iedereen is het over eens dat die zeepbellen per se negatief zijn voor de financiële wereld. Volgens een woordvoerder van de Amerikaanse centrale bank bewijzen ze namelijk wel degelijk hun nut. Zeepbellen kunnen irrationale beleggers namelijk een halt toeroepen.

Daarom wordt natuurlijk verwezen naar de uitspraak van ex-president Alan Greenspan, die destijds verklaarde dat de beurs van Wall Street zich bezondigde aan irrationele overdrijving. Door die zeepbellen zou met andere woorden de factor overdrijving op de beurzen een halt toegeroepen worden.

Maar niet iedereen is het over eens dat die zeepbellen per se negatief zijn voor de financiële wereld. Volgens een woordvoerder van de Amerikaanse centrale bank bewijzen ze namelijk wel degelijk hun nut. Zeepbellen kunnen irrationale beleggers namelijk een halt toeroepen. Daarom wordt natuurlijk verwezen naar de uitspraak van ex-president Alan Greenspan, die destijds verklaarde dat de beurs van Wall Street zich bezondigde aan irrationele overdrijving. Door die zeepbellen zou met andere woorden de factor overdrijving op de beurzen een halt toegeroepen worden.