Een juiste motivatie voor de waardering van bedrijven in de sociale media vereist volgens professor Stefan Duchateau weliswaar veel fantasie maar de koersen van heel wat biotechnologiebedrijven vertegenwoordigen de dynamiek in deze sector, specifiek aangewakkerd door de overnamegeruchten in de farmasector, waar de excessieve cashposities worden aangewend om die groei extern te kopen die men intern niet meer kan genereren.

De biotechnologiesector, met zijn relatief kleine bedrijven, komt zo snel op de radar van overnemers, die de koersen doet opstuwen. Dit is vanzelfsprekend niet zonder gevaar.

De biotechnologie heeft over de laatste periodes meerdere "boom-bust"-cycli moeten doormaken. Enkel nog aan te houden voor investeerders met een brede spreiding en het nodige geduld. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een juiste motivatie voor de waardering van bedrijven in de sociale media vereist volgens professor Stefan Duchateau weliswaar veel fantasie maar de koersen van heel wat biotechnologiebedrijven vertegenwoordigen de dynamiek in deze sector, specifiek aangewakkerd door de overnamegeruchten in de farmasector, waar de excessieve cashposities worden aangewend om die groei extern te kopen die men intern niet meer kan genereren. De biotechnologiesector, met zijn relatief kleine bedrijven, komt zo snel op de radar van overnemers, die de koersen doet opstuwen. Dit is vanzelfsprekend niet zonder gevaar. De biotechnologie heeft over de laatste periodes meerdere "boom-bust"-cycli moeten doormaken. Enkel nog aan te houden voor investeerders met een brede spreiding en het nodige geduld. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.