Dat zal namelijk niet gebeuren zolang het orkest van de FED blijft spelen en Ben Bernanke & Co hebben het geluidsvolume van hun orkest op maximum gezet.

Daarmee bedoelt Gross uiteraard dat de Amerikaanse centrale bank volop geld in het systeem blijft pompen.

Dat maakt anderzijds dat de huidige hausse op de beurs van Wall Street de meest gehate is die we ooit hebben gekend. Iedereen beseft namelijk dat ze op los zand is gebouwd, maar anderzijds heeft het weinig zin om de FED te bevechten. De beleggers kunnen dus alleen maar blijven dansen zolang het orkest speelt.

Dat zal namelijk niet gebeuren zolang het orkest van de FED blijft spelen en Ben Bernanke & Co hebben het geluidsvolume van hun orkest op maximum gezet. Daarmee bedoelt Gross uiteraard dat de Amerikaanse centrale bank volop geld in het systeem blijft pompen. Dat maakt anderzijds dat de huidige hausse op de beurs van Wall Street de meest gehate is die we ooit hebben gekend. Iedereen beseft namelijk dat ze op los zand is gebouwd, maar anderzijds heeft het weinig zin om de FED te bevechten. De beleggers kunnen dus alleen maar blijven dansen zolang het orkest speelt.