Zeepbellen kunnen zich in alle segmenten van de markt voordoen: aandelen, vastgoed, kunst, goud enzovoort. We hebben alle verschillende voorbeelde van dergelijke zeepbellen gezien in de afgelopen jaren, met misschien goud en obligaties als de meest recente.

Mogelijk is de beurs van Wall Street de meest recente zeepbel. Volgens het Investment Company Institute is er sinds februari 2009 ongeveer 1 miljard dollar gevloeid naar beleggingsfondsen die in aandelen beleggen. Veel beleggers kunnen zich echter terugtrekken wanneer de FED verder gaat met taperen, met als gevolg dat ook deze zeepbel uiteen zal spatten.

Zeepbellen kunnen zich in alle segmenten van de markt voordoen: aandelen, vastgoed, kunst, goud enzovoort. We hebben alle verschillende voorbeelde van dergelijke zeepbellen gezien in de afgelopen jaren, met misschien goud en obligaties als de meest recente. Mogelijk is de beurs van Wall Street de meest recente zeepbel. Volgens het Investment Company Institute is er sinds februari 2009 ongeveer 1 miljard dollar gevloeid naar beleggingsfondsen die in aandelen beleggen. Veel beleggers kunnen zich echter terugtrekken wanneer de FED verder gaat met taperen, met als gevolg dat ook deze zeepbel uiteen zal spatten.