BNYConvergEx Group Chief Market Strategist Nicholas Colas is van mening dat dit niet noodzakelijk een slechte zaak moet zijn voor beleggers in staatsobligaties. Alleen al in U.S. bond mutual funds en exchange-traded funds is ongeveer 550 miljard euro gevloeid.

Rekening gehouden met de inflatie was er dit ogenblik maar 499 miljard dollar in technologieaandelen geïnvesteerd.

De internetzeepbel startte volgens Colas in 1996 toen Alan Greenspan zijn "irrational exuberance" speech hield, de obligatiezeepbel laat Colas starten met het omvallen van Bear Stearns in maart 2008.

BNYConvergEx Group Chief Market Strategist Nicholas Colas is van mening dat dit niet noodzakelijk een slechte zaak moet zijn voor beleggers in staatsobligaties. Alleen al in U.S. bond mutual funds en exchange-traded funds is ongeveer 550 miljard euro gevloeid. Rekening gehouden met de inflatie was er dit ogenblik maar 499 miljard dollar in technologieaandelen geïnvesteerd. De internetzeepbel startte volgens Colas in 1996 toen Alan Greenspan zijn "irrational exuberance" speech hield, de obligatiezeepbel laat Colas starten met het omvallen van Bear Stearns in maart 2008.