John Hussman van de Hussman Funds pakte deze week uit met een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De huidige zeepbel op de beurzen is veel erger dan die van 1929 of die van 2007 en dat zal niet zonder gevolgen blijven wanneer ze vroeg of laat implodeert.

We bevinden ons volgens Hussman dicht in de buurt van het punt toen in 2000 de internetzeepbel explodeerde. Het enige verschil is dat de zeepbel toen alleen betrekking had op de technologiesector, terwijl nu veel sectoren opgeblazen waarderingen hebben. Hussman vreest dat ons als puntje bij paaltje komt een gepeperde rekening zal voorgelegd worden.

John Hussman van de Hussman Funds pakte deze week uit met een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De huidige zeepbel op de beurzen is veel erger dan die van 1929 of die van 2007 en dat zal niet zonder gevolgen blijven wanneer ze vroeg of laat implodeert. We bevinden ons volgens Hussman dicht in de buurt van het punt toen in 2000 de internetzeepbel explodeerde. Het enige verschil is dat de zeepbel toen alleen betrekking had op de technologiesector, terwijl nu veel sectoren opgeblazen waarderingen hebben. Hussman vreest dat ons als puntje bij paaltje komt een gepeperde rekening zal voorgelegd worden.