Die scheert hoge toppen, maar die toppen zijn toch nog niet hoog genoeg om van een echte zeepbel te kunnen spreken. Volgens Dealogich werd in de eerste zes maanden van dit jaar 1,83 miljard dollar gespendeerd aan fusies en overnames, ten opzichte van 1,30 miljard dollar in dezelfde periode van vorig jaar.

Vooral fusies en overnames over de grenzen heen zijn gestegen, er is sprake van een stijging met 84%. In 2000 werd echter op vlak van fusies en overnames een record geboekt, dat momenteel nog altijd niet geëvenaard werd. De zeepbel kan dus nog wat verder opgeblazen worden.

Die scheert hoge toppen, maar die toppen zijn toch nog niet hoog genoeg om van een echte zeepbel te kunnen spreken. Volgens Dealogich werd in de eerste zes maanden van dit jaar 1,83 miljard dollar gespendeerd aan fusies en overnames, ten opzichte van 1,30 miljard dollar in dezelfde periode van vorig jaar. Vooral fusies en overnames over de grenzen heen zijn gestegen, er is sprake van een stijging met 84%. In 2000 werd echter op vlak van fusies en overnames een record geboekt, dat momenteel nog altijd niet geëvenaard werd. De zeepbel kan dus nog wat verder opgeblazen worden.