Bovendien was er nog meer beweging in de sector. De bekende investeerder Bill Ackman is geïnteresseerd in een samenwerking met Allergan, het bedrijf dat Botox in zijn portefeuille heeft. Ook de geruchten over een mogelijk bod van Pfizer op AstraZeneca baarden heel wat opzien.

De zeepbel in de biotechnologie wordt vervangen door een fusiegolf in de farmasector, waarbij sommige analisten durven te gewagen van de vorming van een nieuwe zeepbel. Maar uiteindelijk kan de golf van fusies wel leiden tot een hogere waardering van de farma op de beurs.

Bovendien was er nog meer beweging in de sector. De bekende investeerder Bill Ackman is geïnteresseerd in een samenwerking met Allergan, het bedrijf dat Botox in zijn portefeuille heeft. Ook de geruchten over een mogelijk bod van Pfizer op AstraZeneca baarden heel wat opzien. De zeepbel in de biotechnologie wordt vervangen door een fusiegolf in de farmasector, waarbij sommige analisten durven te gewagen van de vorming van een nieuwe zeepbel. Maar uiteindelijk kan de golf van fusies wel leiden tot een hogere waardering van de farma op de beurs.