Op de China Entrepreneur Club's Annual Summit of Green Companies in Kunming verklaarde Wang Shi dat de prijzen voor nieuwe woningen in Beijing en Shanghai over de afgelopen 12 maanden respectievelijk met 8,60% en 6,40% zijn gestegen. Het gevaar is dat de prijsgekte zal overwaaien naar andere Chinese steden.

Daarom is het van het grootste belang dat de prijsstijgingen in deze twee belangrijke steden een half wordt toegeroepen. De Chinese regering heeft al maatregelen aangekondigd om de situatie te doen afkoelen, maar deze maatregelen gaan volgens de vastgoedontwikkelaar niet volstaan.

Op de China Entrepreneur Club's Annual Summit of Green Companies in Kunming verklaarde Wang Shi dat de prijzen voor nieuwe woningen in Beijing en Shanghai over de afgelopen 12 maanden respectievelijk met 8,60% en 6,40% zijn gestegen. Het gevaar is dat de prijsgekte zal overwaaien naar andere Chinese steden. Daarom is het van het grootste belang dat de prijsstijgingen in deze twee belangrijke steden een half wordt toegeroepen. De Chinese regering heeft al maatregelen aangekondigd om de situatie te doen afkoelen, maar deze maatregelen gaan volgens de vastgoedontwikkelaar niet volstaan.