Als gevolg van het uitvallen van Silk Road ontstond er een tekort aan Bitcoins, met als gevolg dat er sprake was van een short squeeze. Meteen is ook de verklaring gevonden waarom de prijs van het virtuele geld bij het begin van deze week door het plafond is gesproken.

Het spreekt voor zichzelf dat zo'n superspike in Bitcoin allesbehalve gezond kan worden genoemd. Zeepbel Bitcoin kan met een enorme knal uiteenspatten, zo wordt steeds harder gefluisterd. Het is alleszins de moeite waard om de evolutie van de Bitcoin-prijs in de komende dagen in de gaten te houden.

Als gevolg van het uitvallen van Silk Road ontstond er een tekort aan Bitcoins, met als gevolg dat er sprake was van een short squeeze. Meteen is ook de verklaring gevonden waarom de prijs van het virtuele geld bij het begin van deze week door het plafond is gesproken. Het spreekt voor zichzelf dat zo'n superspike in Bitcoin allesbehalve gezond kan worden genoemd. Zeepbel Bitcoin kan met een enorme knal uiteenspatten, zo wordt steeds harder gefluisterd. Het is alleszins de moeite waard om de evolutie van de Bitcoin-prijs in de komende dagen in de gaten te houden.